Teo Trandafir, interviu DC News: Mi-ar plăcea ca oamenii care spun lucruri să vorbească serios!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Teo Trandafir, interviu DC News
Teo Trandafir, interviu DC News
Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir, vedeta Kanal D, a spus ce ar face dacă ar avea putere de decizie în România.

La întrebarea ”Să facem un exercițiu de imaginație: dacă ați avea putere de decizie, ce ați schimba imediat în România?”, Teo Trandafir a spus:

”Mi-ar plăcea ca oamenii care spun lucruri, să vorbească serios. Mi-ar plăcea ca publicul să nu aibă o memorie de pește și să uite în 72 de ore ce s-a întâmplat deunăzi. Oamenii pot fi duși de nas doar dacă uită și, din păcate, se uită mult”.

În primăvara lui 2010, a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru locul din Camera Deputaților eliberat de Daniela Popa. În alegerile care au avut loc în 25 aprilie, Teo Trandafir a câștigat locul de parlamentar. În februarie 2012, și-a dat demisia din Parlament din cauza unor probleme de sănătate.

Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir a vorbit despre pasul pe care l-a făcut atunci în politică

”Nu m-aș întoarce în politică, nici un minut, nici în glumă n-aș mai intra, nici nu vreau să mai aud acest cuvânt, pentru că am făcut o greșeală pe care o recunosc”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru DC News.

Întrebată dacă a regretat vreun moment că a făcut pasul în politică, realizatoarea TV ne-a declarat: ”Îmi pare rău că a trebuit să trec prin asta, mi-a adus și o boală și reticență în ceea ce privește zona asta. Sunt convinsă că nicio țară nu poate trăi fără politică, dar eu una nu sunt făcută pentru asta. Ar fi trebuit să am inteligența și decența de a ști acest lucru înainte de a face acest pas. Dar din greșeli învățăm”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel