Teo Trandafir, despre relația cu fiica ei, Maia. "Are aproape 20 de ani. Eu nu pot să o iau din drumul ei ca să o duc la mall, ca altădată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Teo Trandafir
foto: Facebook, Teo Trandafir
Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, Maia. Îi respectă deciziile și o încurajează în tot ceea ce face.

Teo Trandafir a vorbit recent despre relația cu fiica ei, Maia, care se apropie de vârsta de 20 de ani. Aceasta pare să o sprijine în toate alegerile sale, chiar și în condițiile în care lucrurile s-au schimbat, iar tânăra are propriile priorități și planuri care nu mai corespund cu cele ale mamei.

Cu toate că timpul poate aduce schimbări neașteptate în dinamica relațiilor dintre părinți și copii, Teo Trandafir rămâne deschisă și privește totul cu înțelegere și toleranță. Relația lor este evident una bazată pe respect reciproc și susținere necondiționată, indiferent dacă planurile lor nu corespund tot timpul.

"În momentul ăsta, n-aș putea să spun asta, pentru că Maia, la douăzeci de ani, așa cum este și firesc, s-a desprins și își vede de drumul ei. Bunicii nu îi mai aduc cărți pentru copii cu dedicație. Lucrurile se schimbă, iau o altă întorsătură și trebuie să acceptăm cu toții asta.

Nu îmi mai aduc cum eram când eram de vârsta ei. Ce îmi aduc aminte este că învățam ca apucata, pentru că eram la arabă, era ceva nou și nu aveam cum să parafrazez, ori știam, ori nu știam cuvintele. Îmi aduc aminte că învățam de dimineața până seara, până la burnout. Acum nu mai avem atâta timp. Maia este într-o perioadă de căutări și eu nu pot să o iau din drumul ei ca să o duc la mall, ca altădată. Lucrurile se schimbă și cu toții trebuie să înțelegem acest lucru. Mi se pune des această întrebare, dar oamenii trebuie să înțeleagă că Maia în curând are 20 de ani. Este un adult cu propriile planuri.

Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine, dar întotdeauna a știut cum să pună problema astfel încât să nu mă rănească, să nu mă jignească și să îmi menajeze micile orgolii, așa cum și eu am știut să le menajez pe ale ei. Realitatea este că această relație nu se creează acum. Ea s-a creat de când era mică", a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru Elle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel