Teo Trandafir a făcut o gafă în ceea ce-l privește pe Mircea Badea / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea
Teo Trandafir a făcut o gafă în ceea ce-l privește pe Mircea Badea.

Mircea Badea este „non-stop” la televizor la Antena 3 CNN, în direct - la emisiunea „În fața națiunii”, de la ora 19.00, în pasa dintre „Sinteza Zilei” și „În gura presei” și, desigur, la „măsuță” de la ora 23.30.

„Trebuie să recunosc că am făcut o gafă. Ți-am dat telefon și te-am rugat să vii după ora 19.00 să filmăm podcastul. Și tu mi-ai spus că ești în emisie. Tu știi că eu habar nu aveam, nu?”, a spus Teo Trandafir.

„Da. Uneori nici eu, noroc că îmi notez: „vezi că ai emisiune de la ora 19.00”. Sunt în direct în continuare, nu am fost în stare de altceva. Nu m-am priceput la altceva. Dar lumea se uită la televizor. Primesc audiențele și văd. Dacă nu s-ar mai uita, aș muri de foame. Mulți au senzația că nu se mai uită la televizor, dar de fapt se uită. Într-adevăr se mai mută consumul și către platformele din acestea de filme - în general proaste - și către podcasturi. Apropo... acum toată lumea are podcast. Toată lumea știe să facă talk-show, suntem foarte chitiți pe vorbeală. Un om... un talk-show. Un om... un podcast”, a replicat Mircea Badea în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo.

Teo Trandafir a spus ce a învățat de la Mircea Badea.

„Am învățat de la tine un lucru foarte prost: să fiu loială, ceea ce este o tâmpenie. Sunt un om loial datorită lui pentru că așa am crescut și așa am înțeles noi, să nu ne trădăm. Între noi au mai intervenit tot felul de oameni care spuneau: „Mircea a zis nu știu ce despre tine”. Știam foarte bine că nu este așa”, a zis Teo Trandafir.

„Pentru mine ai fost foarte importantă. Ne-am cunoscut când eu aveam 19 ani. Eram un pui de găină fără cap. Tu m-ai pus pe niște șine. Am și deraiat, dar se presupunea și că trebuie să o fac. Tu mă întrebai: „tu știi ce cauți în viața ta?” Nici acum nu am aflat. Tu părea că ți-ai dat seama și totul avea un rost. Ai fost o ziditoare”, a adăugat Mircea Badea.

Pe Mircea Badea îl găsiți și pe Instagram unde de ceva timp, aproape zilnic, face live-uri.

Vedeți mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir, dezvăluire în fața lui Mircea Badea: Nu ți-am zis niciodată. Nu am vrut să suferi și tu / video - https://www.dcnews.ro/teo-trandafir-dezvaluire-in-fata-lui-mircea-badea-nu-ti-am-zis-niciodata-nu-am-vrut-sa-suferi-si-tu-video_945748.html

CITEȘTE ȘI: Salariile lui Mircea Badea și Teo Trandafir. S-a aflat acum - https://www.dcnews.ro/salariile-lui-mircea-badea-si-teo-trandafir-s-a-aflat-acum_945735.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel