Data actualizării:
Data publicării:

Tentativă de suicid pe Podul de la Brăila. Tânărul care ameninţa că se aruncă a fost convins să renunţe, după o oră de negocieri

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin
Este prima tentativă de sinucidere de pe podul nou inaugurat de la Brăila!

UPDATE 17:30: Negociatorul Poliției Brăila a discutat zeci de minute cu tânărul, în încercarea de a-l face să renunțe la gestul necugetat. A primit sfaturi şi mai multe sticle cu apă. În cele din urmă, după aproximativ o oră, negociatorul IPJ a reușit să-l convingă să plece de lângă balustradă. Tânărul a fost preluat de ambulanță și internat la Spitalul de Psihiatrie. Se pare că băiatul de 21 de ani se certase cu iubita sa, spunându-le oamenilor legii că suferă din dragoste.

Un tânăr de 21 de ani ameninţă că se aruncă de pe Podul de la Brăila. Este prima tentativă de sinucidere de pe podul deschis circulației la începutul lui iulie.

Momentan, circulația pe pod a fost închisă. La fața locului sunt prezenţi negociatorul IPJ Brăila, polițiști, jandarmi, pompieri, dar și o ambulanță, potrivit debraila.ro.

Sub pod se află şi două ambarcațiuni pregătite să intervină în orice moment.

Tânărul, care a sunat la 112 pentru a-și anunța intenția, se afla pe marginea podului, sprijinit de balustradă. Momentan, tânărul se află în discuţii cu negociatorul Poliției.

Reamintim că pe pod este interzisă circulația pietonilor.

Vom reveni cu mai multe informaţii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel