Tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin. Înalt oficial ucrainean: Nu cu mult timp în urmă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin. Înalt oficial ucrainean: Nu cu mult timp în urmă / Foto: Kremlin.ru
Tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin. Înalt oficial ucrainean: Nu cu mult timp în urmă / Foto: Kremlin.ru
Recent ar fi existat o tentativă de asasinare a lui Vladimir Putin.

A existat o încercare de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin, a susținut un înalt oficial ucrainean de securitate, într-un interviu acordat publicației de știri Ukrayinska Pravda, scrie Sky News.

Kyrylo Budanov, șeful direcției principale de informații din cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei, a declarat că tentativa de asasinat a fost făcută după invazia începută de Kremlin în februarie. El a continuat spunând că liderul rus a fost atacat de reprezentanți din regiunea Caucaz, care se află între Marea Neagră și Marea Caspică.

"Această încercare nu a avut succes"


Cu toate acestea, până acum nu a fost prezentată nicio dovadă - iar Sky News nu a verificat afirmația. Kyrylo Budanov a spus că tentativa de asasinat asupra lui Putin a avut loc "nu cu mult timp în urmă”

”A existat o tentativă de asasinare a lui Putin. Chiar a fost atacat, se spune, de reprezentanții Caucazului, nu cu mult timp în urmă”, a spus Kyrylo Budanov.

”Aceasta este o informație confidențială. A fost acum vreo două luni. Repet, această încercare nu a avut succes. Nu au existat relatări publice despre acest subiect, dar a avut loc.”, a conchis Budanov.

Putin, LAȘUL care are curaj să amenințe cu bomba NUCLEARĂ doar când stă pitit în buncăr. Noi date despre ascunzătorile liderului de la Kremlin

Deși Vladimir Putin vrea să dea impresia că este mare lider mondial de temut, amenințând în stânga și în dreapta cu armele sale  nucleare "unice în lume", pare că are curaj să lanseze astfel de declarații doar în timp ce stă bine pitit în unul dintre buncărele din Rusia, adevărate orașe subterane.

În realitatea însă, Vladimir Putin ar fi înspăimântat de un posibil asasinat. Se teme atât de mult pentru viața lui, încât practic că nu mai are contact cu lumea exterioară. Nu e de mirare însă, la cât rău a făcut, probabil că își dă seama că este poate cea mai urâtă persoană din lume la acest moment.

Vă întrebați unde se ascunde, de fapt Vladimir Putin?  Are suficiente ascunzători. În Rusia există nenumărate buncăre rămase din epoca Uniunii Sovietice, din timpul Războiului Rece, construite pentru a fi adăposturi anti-atomice, transmite Realitatea Plus. Deși de-a lungul timpului unele dintre ele au fost transformate în cluburi de noapte de lux sau muzee, altele, însă, au fost pregătite minuțios pentru a-l adăposti pe liderul de la Kremlin, familia și apropiații lui. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel