Tensiuni în PSD după votul din Parlament: Partidul a greșit tactica
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputatul Bogdan Niculescu Duvăz a afirmat, marți seara, după ce Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit de Parlament în fruntea SIE, că PSD a greșit tactica atunci când a decis să boicoteze votul din Legislativ.

Citește și: Vasile Blaga vorbește despre dărâmarea Guvernului după votul din Parlament pentru MRU

Aceasta nu a fost însă singura greșeală făcută de social-democrați cu privire la desemnarea lui MRU la conducerea Serviciului de Informații Externe, a mai opinat Bogdan Niculescu Duvăz.

”Tactic, după părerea mea a fost o greșeală (n.r. - absența de la vot). M-am exprimat ieri, singur, nu în legătură cu această tactică, ci cu greșeala făcută, pentru că, până la urmă, aici trebuiau lucrurile tranșate mult mai limpede, și nu în graba cu care au fost tranșate. Adică nu era nici o grabă ca această trecere prin camerele reunite ale Parlamentului să se întâmple la două-trei zile după desemnare.

Se puteau purta discuții, inclusiv în coaliție, ceva mai serioase, mai apăsate, se puteau purta discuții despre ce fel de liste, pentru că sunt unii care visează liste comune. Deci se puteau multe lucruri face, și abia după aceea să numim”, a declarat Bogdan Niculescu Duvăz, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Vezi și: Discursul lui MRU în Parlament, după ce a fost votat șef la SIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel