Tennis Magazine, predicții despre Simona Halep înainte de meciul cu Alison Riske de la Roma
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - ROMA. Jurnaliștii de la Tennis Magazine, cea mai apreciată revistă din lume dedicată sportului alb, au publicat predicțiile pentru turneul de la Roma, care se desfășoară în această săptămână.

Vezi și: Simona Halep a scăpat de două adversare de top în turneul de la Roma

SIMONA HALEP - ROMA. Tennis Magazine a analizat tabloul din capitala Italiei, iar jurnaliștii susțin că Simona Halep va ajunge până în semifinalele competiției de categorie Premier 5.

SIMONA HALEP - ROMA. Americanii consideră că iubitorii tenisului au toate motivele să stea cu ochii pe Simona Halep, mai ales că românca vine după o dezămagire la Madrid.

SIMONA HALEP - ROMA. "Anul acesta, probabil că Simona Halep nu va părăsi Roma foarte rapid", sunt de părere jurnaliștii de la Tennis Magazine, potrivit ziare.com.

SIMONA HALEP - ROMA. De asemenea, publicația americană precizează că eliminarea Simonei Halep în primul tur de la Madrid a venit din cauza faptului că românca "s-a străduit prea mult".

SIMONA HALEP - ROMA. Simona Halep debutează miercuri, cu începere de la ora 12:00, în turneul de la Roma. Meciul numărului 2 mondial cu americanca Alison Riske poate fi urmări aici.

Citește și: Expertul WTA anunță surprize colosale la Roma! Ce spune de Simona Halep, Serena Williams și Maria Sharapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel