Tenis: Marin Cilic, calificat în sferturi la Moscova
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Tenismanul croat Marin Cilic, al treilea favorit, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP de la Moscova, dotat cu premii totale de 840.130 de dolari, joi, după o victorie destul de facilă în faţa compatriotului său Ivo Karlovic.

Cilic, campion la Moscova în 2014 şi 2015, s-a impus într-o oră şi 23 de minute în faţa veteranului Karlovic (40 ani, 2,11 m), aflat pe locul 87 în lume. Interesant este că Marin Cilic a avut mai mulţi aşi (9) decât adversarul (8), un specialist la acest capitol. Cilic, care a făcut 8 duble greşeli (Karlovic 4), nu şi-a pierdut niciodată serviciul.

Marin Cilic, care are acum 4-3 în meciurile directe cu Karlovic, va juca în sferturi cu francezul Jeremy Chardy, victorios în faţa tânărului sârb Miomir Kecmanovic, cap de serie numărul opt, cu 6-3, 6-4.

Croatul are avantaj în întâlnirile directe cu Chardy (66 ATP), 3-2.

Un alt duel din sferturi va fi cel dintre sârbul Nikola Milojevic şi rusul Andrei Rublev. Milojevic (164 ATP), un lucky loser care a profitat de retragerea lui Daniil Medvedev, s-a impus în optimi în faţa rusului Alen Avidzba, cu 7-5, 6-0. Rublev (31 ATP), al şaselea favorit, a avut un meci mai greu decât era de aşteptat, cu belarusul Egor Gherasimov, câştigând în trei seturi, cu 7-6 (7/3), 6-7 (6/8), 6-2.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel