Temișan, cadou inedit. Ce face artistul cu 7 borcane de muștar?
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Aurelian Temișan a împlinit pe 3 iunie vârsta de 46 de ani. Artistul s-a bucurat că această aniversare l-a prins acasă, pentru că de câțiva ani își serbează ziua de naștere în Rusia, în cantonament, alături de colegii săi de la Naționala de Fotbal a Artiștilor. 

Proiectele profesionale l-au ținut însă în țară, fiind prins cu promovarea musicalului “Mamma Mia” din distribuția căruia face parte, dar și cu spectacolele de teatru în care joacă alături de soția sa, Monica Davidescu, sau angajamentele pentru concerte. Temi s-a bucurat astfel din plin  de ziua lui de prezența familiei și a prietenilor apropiați, dar și de un cadou inedit venit din partea nepotului său.

“Singurul lucru pe care vi-l divulg de la ziua mea de naștere, e legat de cadoul primit de la nepotul meu Cosmin, care împreună cu mama lui mi-au făcut cadou o cutie grea, legată frumos cu fundă, în care am găsit șapte borcane de muștar diferit (eu fiind mâncător de astfel de produs, mai puțin cu prăjituri) și un buchet "superb" de ceapă și salată. Ligheanul de ouă, ridichi, cartofi, usturoi...) nu l-am mai băgat în poză.”, spune amuzat Temisan, care o să țină minte această aniversare mult timp de acum încolo.

 Noul single al lui Aurelian Temișan îl puteți urmări aici:

 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel