Data publicării:

Televiziunile Puterii, taxate de public

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
mintit
mintit

Manifestațiile anti-putere din toată țara au stârnit interesul telespectatorilor în toate cele trei zile de la debutul lor. Milioane de români au stat în fața televizoarelor să urmărească ce se întâmplă la București și în celelalte orașe din țară.

Ieri, Antena 3, începând cu ora 16 a depășit orice așteptare, ratingul crescând constant de la 6 puncte la 10, 4 cât a făcut Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. 1. 200.000 de oameni pe minut s-au uitat ieri la Antena 3, fiind lider de piață.

Televiziunile considerate ale puterii n-au reușit să capteze interesul publicului. B1 a făcut în medie o audiență de 2, iar Realitatea TV doar pe emisiunea Adrianei Nedelea a ajuns la un rating de 4, scăzând imediat sub această cifră până la miezul nopții. România TV s-a învârtit și ea în jurul frumoasei cifre de 2.

Interesant este că PRO Tv, în premieră, scade spectaculos pe tronsonul difuzării filmului artistic, având la ora 22 un rating de doar 3 puncte, în condițile în care de obicei se apropie sau depășește 10 puncte. Totuși, Antena 1 a reușit la aceeași oră să ajungă la 8 puncte de rating.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel