Televiziunea lui William Brînză va emite HD pe bani europeni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
wiliam branza 1
wiliam branza 1

Postul de televiziune al deputatului PDL Wiliam Brînză, Wyl TV, va emite în format HD, după ce vor fi achiziționate echipamente pe bani europeni.

Postul TV îşi va cumpăra echipamente HD şi soluţii integrate audio-video pentru dezvoltarea serviciilor de producţie audio-video, în valoare de două sute de mii de euro, scrie Pagina de Media.

Proiectul câștigat de WILLIS Finance SRL, firma lui William Brânză, se numește: “Creșterea calității și productivității serviciilor audio-vizuale oferite de S.C. WILLIS FINANCE S.R.L” și are o valoare de un milion de lei, din care 861.000 – nerambursabili.

În expunerea de motive, “televiziunea susține că efectele benefice ale investiției vor fi creșterea numărului și calității serviciilor oferite, abordarea unei segment nou de piață, și diversificarea ofertei de servicii”.

Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

Proiectul va fi implementat prin programul Regio, Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, domeniul major de intervenție 4.3 „Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel