Data publicării:

”Telepatia” lui Marcel Ciolacu cu Nicolae Ciucă. Bogdan Chirieac: Se înțeleg minunat. Dar când s-a rupt economia, atunci o să vedem ce facem

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Politica
WhatsApp
INQUAM PHOTOS/ SABIN CIRSTOVEANU
INQUAM PHOTOS/ SABIN CIRSTOVEANU

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ”telepatia” premierului Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciucă îi cere lui Ciolacu să "explice de urgență" ce va face ca România să nu piardă banii din PNRR

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit la un post tv unde a comentat afirmația făcută de premierul Marcel Ciolacu, care a transmis că discuțiile politice din interiorul coaliției de guvernare, ”în momentul acesta se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie”, ca replică la faptul că Nicolae Ciucă a anunțat că nu va mai participa la ședințe.

”Funcționează foarte bine. Când e vorba de mărit taxe și impozite sunt cu toții de acord. Când e vorba de încurajat mediul privat, iar sunt cu toții de acord că trebuie blocat mediul privat. Deci telepatia funcționează impecabil. Măcar de nu ar mai funcționa, că nu ar mai mări taxele și impozitele, poate că ar mai lăsa și mediul privat să răsufle, că dânșii tot împart bani, la pensii, la salarii, la ajutoare sociale, la pensiile speciale. Vă informez cu respect că veți începe 2025 cu o vacanță, de pe 31 decembrie 2024 până pe 8 ianuarie 2025”, a spus Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

2025, un an care se începe cu vacanță

 

”Cum faceți bani dacă începeți anul cu o săptămână de vacanță? Cu 8 zile de vacanță, la care mai puneți și două săptămâni de vacanță, în decembrie, de la stat, la care se mai adaugă în ianuarie și vacanța de 24 ianuarie. Cum faci banii pe care îi distribuie statul? Că statul când dă bani oamenilor nu dă de la el. Vedeți cum se înțeleg? Nici nu e nevoie de comunicare. Se înțeleg prin telepatie. Îi ardem pe fraieri? Îi ardem.

Mărești salariul minim pe economie, dar s-a gândit cineva la micro-întreprinderi, că au mărit salariul minim de la 2.900 la 4.050, într-un an jumătate? Companiile au avut profit, au avut creștere economică?

Dau oamenii afară și atunci costurile sunt mai mari, că multe companii sunt la limită, acum cu toate majorările de taxe și impozite, multe companii s-au închis, două treimi, o jumătate de milion de micro-întreprinderi s-au închis, așa au trecut în zona gri. Parcurile industriale nu mai merg cum mergeau. Vedeți că se înțeleg minunat. Până când s-o rupe. Și când s-a rupt economia, atunci o să vedem ce facem”, a mai spus Bogdan Chirieac.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie
WhatsApp
pixel