Urmărește emisiunea live
Telefonul pliabil SAMSUNG FOLD, în România. Specificații uimitoare
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Telefonul pliabil SAMSUNG FOLD, în România. Specificații uimitoare
Telefonul pliabil SAMSUNG FOLD, în România. Specificații uimitoare
Noul Samsung Galaxy Fold a ajuns în România și poate fi cumpărat de doritori.

Samsung Galaxy Fold este disponibil în oferta Vodafone, începând de vineri, 6 Noiembrie 2019. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung oferă o experiență de utilizare inedită datorită design-ului pliabil, a ecranului generos Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display, și al camerei foto-video versatile, după cum se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Diagonală ecranului noului Galaxy Fold măsoară 4.6" în momentul în care smartphone-ul este pliat. Utilizatorii pot utiliza până la trei aplicații simultan pe Galaxy Fold. Astfel, aceștia vor avea o experiență vizuală amplă datorită diagonalei de 7.3". În plus, noul Samsung oferă continuitate pe cele 2 ecrane, orice aplicație deschisă în ecranul secundar putând fi continuată pe cel principal.

Fotografie la maximum: șase obiective foto

Noul smartphone al producătorului sud-coreean, Samsung Galaxy Fold, oferă un sistem de camere cu șase obiective foto: o camera frontală, două camera poziționate în interior și trei camera amplasate pe spate. Acestea din urmă includ un obiectiv de 16MP Ultra Wide, 12MP Wide și 12 MP telephoto. Utilizatorii au posibilitatea de a fotografia rapid, cu o singură mâna, prin intermediul camerelor frontale și a celor din spate atunci când smartphone-ul este pliat.

Galaxy Fold dispune de o baterie dublă de 4.380 mAh care asigura o autonomie prelungită. Acumulatorul optimizează automat utilizarea energiei în funcție de aplicațiile care rulează în acel moment.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Fold are 12GB memorie RAM și 512GB spațiu de stocare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel