Tehnica MILITARĂ folosită de soldați care te va ajuta să ADORMI în 2 minute - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tehnica MILITARĂ folosită de soldați care te va ajuta să ADORMI în 2 minute / Foto: Pixabay
Tehnica MILITARĂ folosită de soldați care te va ajuta să ADORMI în 2 minute / Foto: Pixabay
Află în articol care este tehnica militară folosită de soldați pentru a adormi în 2 minute.

În cazul în care aveți insomnii și vă chinuiți mult seara pentru a putea adormi, aflați că există o tehnică militară folosită de soldați pentru a adormi în doar două minute. Tehnica a fost postată pe TikTok de un pasionat de fitness, Justin Augustin, scrie ȘtirileProTv.ro.

„Tehnica a fost creată în armată pentru a ajuta soldații să adoarmă oricând, oriunde, chiar și pe câmpul de luptă când mediul este inconfortabil și zgomotos - somnul pentru un soldat este crucial. Potrivit cercetărilor mele, tehnica a fost creată mai mult pentru piloții de vânătoare care trebuie să fie atenți tot timpul.”, a spus Justin Augustin.

În primul rând, respirați adânc și încercați să vă relaxați tot corpul.

„Relaxează-ți mușchii frunții. Ochii, obrajii, mandibula și axează-te pe respirație. Apoi coboară spre gât și umeri. Asigură-te că umerii nu sunt încordați. Lasă-i cât de jos poți și ține mâinile moi pe lângă corp, inclusiv palmele și degetele”, a explicat acesta.

Cum vă eliberați mintea gânduri

În tot acest timp, imaginați-vă că sunteți cuprinși de o senzație de căldură de la cap până la degetele mâinilor, apoi de la piept până în vârful picioarelor.

„Acum inspiră adânc și expiră încet, relaxează-ți pieptul, stomacul, coapsele, genunchii, gambele și laba piciorului”, explică instructorul de fitness.

Este foarte important ca în tot acest timp să vă eliberați mintea de toate gândurile. Ca să reușiți acest lucru vă puteți imagina că sunteți într-o canoe, pe un lac cu apă liniștită și cu un cer senin deasupra.

O altă tehnică pentru a vă goli mintea este să vă imaginați că sunteți într-un hamac negru de catifea, într-o cameră neagră, întunecată. În cazul în care, involuntar începeți să vă gândiți la altceva, repetați-vă în gând timp de 10 secunde: „Nu gândi”. Asta vă va ajuta să scăpați de grijile cotidiene, să vă relaxați în totalitate și să puteți adormi în doar câteva minute. Antrenamentul, făcut seara de seară, va ține departe insomniile.

@justin_agustin Technique to falling asleep in 2 minutes! Insp. AsapSCIENCE on YT #sleep #fallasleep #insomnia #insomniac #learnontiktok #howto ♬ You - Petit Biscuit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel