Tecău şi Rojer, în semifinalele probei de dublu la US Open
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer
Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în semifinalele probei masculine de dublu la turneul de tenis US Open, după ce a dispus cu 7-5, 7-5 de cuplul Rohan Bopanna (India)/Denis Shapovalov (Canada), luni, la arenele Flushing Meadows din New York. 

Tecău şi Rojer au obţinut victoria după o oră şi 26 de minute. Cei doi au pierdut anul trecut în primul tur, dar în 2017 au cucerit titlul la US Open. În primul set s-a mers cu serviciul, singura minge de break fiind fructificată de Tecău şi partenerul său în ghemul 12. În actul secund, cele două perechi şi-au făcut serviciul, fiecare având o şansă de break în ghemurile de debut, nerealizată.

Tecău şi Rojer au reuşit să încline balanţa pe final de set, câştigând cu 7-5. Învingătorii au avut 3 aşi şi o dublă greşeală, iar Bopanna şi Shapovalov au totalizat 8 aşi şi 5 duble greşeli. Tecău şi Rojer şi-au asigurat un cec de 130.000 de dolari şi 360 de puncte ATP la dublu.

Următorii adversari vor fi croatul Mate Pavic şi brazilianul Bruno Soares, care au trecut în sferturi de britanicii Jamie Murray/Neal Skupski, cu 6-2, 7-6 (4). Cele două perechi sunt la egalitate în meciurile directe: Tecău şi Rojer s-au impus în primul tur la Washington, cu 7-6 (9), 2-6, 10-7, în 2019, iar Pavic şi Soares au câştigat cu 6-2, 7-5, în semifinale la Stockholm, tot în 2019. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel