Urmărește emisiunea live
Tecău - Rojer, Australian Open. Rezultat final
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Julien Rojer și Horia Tecău. foto: #ATP
Julien Rojer și Horia Tecău. foto: #ATP
Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 9, a fost întrecută de cuplul Marcelo Arevalo (El Salvador)/Jamie Cerretani (SUA) cu 7-5, 6-7 (2), 6-3, miercuri, la Melbourne, în prima rundă a probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open. 

Cuplul de peste ocean s-a impus surprinzător, după două ore şi 25 de minute. Tecău şi Rojer, care anul trecut s-au oprit în turul secund al competiţiei de Mare Şlem, au fructificat doar două din cele 10 şanse de break avut în acest meci. Cei doi au avut mai multe mingi direct câştigătoare, 37-33, dar şi mai multe erori neforţate, 11-3. Cei doi învinşi vor primi doar 21.000 de dolari australieni pentru participare. 

În alt meci, Marius Copil şi ungurul Marton Fucsovics au fost întrecuţi fără drept de apel de britanicii Luke Bambridge/Jonny O'Mara, cu 6-3, 6-1, în doar 50 de minute. De remarcat că perechea româno-maghiară nu şi-a creat nici măcar o minge de break. Copil şi Fucsovics vor împărţi un premiu de 21.000 de dolari. 

Vezi şi: Accident pe Valea Oltului. Update

Grecia: Guvernul Tsipras se clatină. Moment decisiv la Atena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel