Teatrul Nottara selectează un spectator pentru consiliul artistic. Cum te poţi înscrie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Pentru a fi mai aproape de public şi a înţelege mai bine aşteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituţiei unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

Consiliul, care este alcătuit din 11 membri, are în componenţa sa actori, regizori şi oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura şi o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor şi să ofere o perspectivă proaspătă şi originală.

Ce va face acesta?

Va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public şi va participa la discuţiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să îşi spună părerea despre producţia respectivă.

"Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinşi că o persoană din exterior ne va ajuta să înţelegem şi mai bine ce îşi doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara.", a declarat Marinela Ţepuş, managerul instituţiei.

În cazul în care v-aţi dori ca acest loc special să fie al dumneavoastră, lăsaţi un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteţi un email la adresa [email protected], până pe 28 ianuarie 2021, în care să spuneţi care este spectacolul preferat văzut la Nottara şi cum i l-aţi recomanda unui prieten. Câştigătorul va fi anunţat pe site-ul instituţiei, www.nottara.ro, în data de 1 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel