Teatrul Naţional, spectacole în Amfiteatrul în aer liber
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Teatrul National
Teatrul National
Amfiteatrul în aer liber este o scenă unică în România, un loc aflat sus pe Naţional, la 24 metri deasupra Pieţei Universităţii.

Pe TNB, din luna mai până în septembrie, cultura şi genurile artistice, diversitatea şi dezbaterea estivală (dar şi culturală) se întâlnesc sub cerul nopţilor de vară, chiar la km 0 al Capitalei, într-un program nocturn, incitant şi variat.

Spectacole de teatru şi dans, concerte de jazz, rock sau folk, filme de colecţie sau cele mai recente producţii cinematografice, întâlniri cu artişti, vor putea fi văzute şi trăite, în această vară, sub cerul înstelat al Bucureştiului, în Amfiteatrul TNB. Nume consacrate şi tineri artişti, spectacole din repertoriul Teatrului Naţional, dar şi producţii ale teatrelor independente vor desena vara trăită, sus, deasupra Bucureştiului."Când oraşul intră în vacanţă, noi vă dăm întâlnire pe acoperişul Teatrului Naţional, la Amfiteatrul în aer liber, pentru a deschide împreună Stagiunea de vară! V-am pregătit o ofertă atrăgătoare şi relaxantă. Haideţi să numărăm împreună această vară în întâlniri, spectacole, concerte, filme şi nopţi de neuitat!

Amfiteatrul TNB este un supliment cultural recomandat pe perioada primăverii şi a verii, în aer liber, indicat împotriva temerii de nori ploioşi sau a asteniilor la căldură. De asemenea, se recomandă ca terapie pentru dorul de mare, munte şi vacanţă. Amfiteatrul ajută în cazul publicului care suferă de surplus de plictiseală la birou pe timpul verii (şi nu numai)", transmite TNB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel