Teatru, muzică şi distracţie la Festivalul Opera Copiilor. Felicia Filip vine cu poveşti emoţionante la "Întâlnire cu Arta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sursa foto: captură video Spectacola
sursa foto: captură video Spectacola
Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, soprana Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, vine în platoul Spectacola și DC News pentru a vă invita la  Festivalul Opera Copiilor.

Timp de 11 zile, în perioada 26 mai – 11 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a șaptea ediție F.O.C., unde vor fi întâmpinați cu surprize și activități grozave, desfășurate atât în locurile binecunoscute, cât și în spații deschise în premieră publicului.

Festivalul Opera Copiilor este unul dintre proiectele emblematice ale Operei Comice pentru Copii, organizat începând din 2015, în jurul datei de 1 iunie, Ziua Mondială a Copilului. Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 26 mai, începând cu ora 17, iar în zilele de 27 și 28 mai, precum și pe 1, 2, 3, 4, 5, 9 (orele 17-21), 10 și 11 iunie, festivalul este este deschis publicului în intervalul orar 10-21. Printre atracțiile nelipsite se numără Piscina cu Bile, Grădina cu Fluturi și Plante Exotice, Râul OCC – singurul navigabil din București, și Aventura Parc. 

„School of Rock” la Festivalul Opera Copiilor

Musicalul „School of Rock”, de Andrew Lloyd Webber, programat în Sala Mare, în perioada 26 mai – 5 iunie, ilustrează, prin muzica senzațională și interpreții de excepție, o poveste despre visuri frânte și visuri împlinite, transmisă de o distribuție alcătuită preponderent din copii și adolescenți. Super-producția este  totodată și o lecție de parenting, într-o epocă din ce în ce mai atentă la relația părinte-copil-profesor - încă un motiv pentru a se afla în programul unui festival dedicat Zilei Mondiale a Copilului!

În Salonul Mozart, începând cu 27 mai, spectactorii pătrund în „Universul magiei”, alături de magicianul Bogdan Muntean, care își completează de fiecare dată numerele de magie cu glume și îi implică pe copii în spectacol. 

Mai multe informaţii, pe siteul Spectacola.

Emisiunea va putea fi urmărită aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel