Te va emoționa până la lacrimi. Un câine, abandonat de o fetiță pe o bancă. Ce scria în biletul lăsat lângă patruped
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O fetiță și-a abandonat câinele pe o bancă și a lăsat un bilet lângă el în care explica motivul dureros pentru care a decis să se despartă de patruped.

Această poveste te va emoționa până la lacrimi pentru că este vorba despre bunătatea unui copil, nevoit să se despartă de cel mai bun prieten al său. O fetiță din Mexic și-a abandonat câinele pe o bancă lăsând lângă el un bilet în care își explica gestul dureros. Copila a fost nevoită să renunțe la patruped pentru că acesta era abuzat de părinții săi, scrie Daily Star.

„Vă rog, vă cer să îl adoptați și să aveți grijă de el. Mă doare foarte tare să-l las aici, dar am luat această decizie, pentru că rudele mele l-au chinuit. A fost dureros să-l văd în această situație. Așa că dacă citiți asta, vă rog să-l adoptați, dacă nu, lăsați biletul aici, pentru ca altă persoană să-l citească. Mulțumesc”, scria în biletul lăsat de copilă.

Oamenii care au descoperit câinele au apelat la o asociație de protecție a animalelor, iar câinele a fost luat de către membrii acesteia și dus la un adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel