Te poţi poza sub palmieri şi bananieri chiar dacă faci sărbătorile acasă, în Bucureşti şi nu în vreo destinaţie exotică
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: cottonbro - Pexels
Foto: cottonbro - Pexels
Nu e nevoie să dai mii de euro pentru bilete într-o destinaţie exotică pentru a face senzaţie pe Facebook sau Instagram.

Decât să dai mii de euro pe o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie exotică (n.r. - asta pentru cei care dispun de asemenea sume), poţi face poze sub palmieri şi bananieri şi dacă rămâi acasă, în Bucureşti şi faci Crăciunul şi Revelionul cu familia, în apartament. Cum? Cu o vizită la serele din Parcul Drumul Taberei. 

Iată anunţul făcut de către Primăria Sectorului 6:

"Vești bune! Dacă ieșiți la plimbare în Parcul Drumul Taberei, la West Side Christmas Market, dați o fugă și la serele exotice. Rămân deschise și în Ajunul Crăciunului, dar și înainte de Revelion.

Puteți admira peste 300 de specii de plante exotice care cresc doar în zonele calde. Intrarea este gratuită, copiii de până în 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult, și, important, dacă veniți în grupuri de 3 până la 12 persoane, trebuie să vă programați la adresa de mail [email protected], iar turul va fi asigurat de un ghid.

Vă așteptăm conform programului de vizitare!

• 24.12.2021, între orele 10:00 – 13:00;

• 25 - 26. 12. 2021 – închis;• 31.12.2021, între orele 10:00 – 13:00;

• 01 - 02.01.2022 – închis".

Despre ”West Side Christmas Market”

Târgul de Crăciun s-a deschis joi, 25 noiembrie, la ora 18.00, și este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în Parcul Drumul Taberei. ”West Side Christmas Market” are loc zilnic, până pe 26 decembrie, între orele 12:00 – 20:00, iar intrarea este gratuită. 

"Punctul de atracție va fi însă patinoarul amenajat în cuva lacului, ce măsoară 1.000 mp. O oră de dat pe gheață va costa 10 lei, iar seria de două ore, 20 de lei. În weekend, tariful va fi de 25 lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei. Din peisajul de la 'West Side Christmas Market' nu vor lipsi vinul fiert, turta dulce, cozonacii, plăcintele și alte bucate tradiționale savuroase, pe care le veți găsi aburinde, la cele zece food truck-uri. De asemenea, 30 de căsuțe împodobite vor fi deschise pentru ca voi să vă găsiți inspirația pentru cele mai șic cadouri. Meșterii vin și ei cu noua colecție de globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente pentru brad", anunţa Primăria Sector 6 despre deschiderea târgului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel