Pizza Margherita se prepară ușor acasă, deoarece necesită foarte puține ingrediente. Dar pentru a face pizza mai puțin plictisitoare, poți varia toppinguril.
De exemplu, poți prepara pizza cu sos de roșii sau sos alb, alegând diferite legume în funcție de sezon. Din aceleași legume poți pregăti sosuri pentru a îmbrăca pizza, de exemplu un sos pesto de rucola și busuioc sau un sos de sparanghel.
Pizza cu radicchio (cicoare roșie). Dacă îți place radicchio, încearcă să experimentezi cu el ca topping pentru pizza. Îl poți combina cu alte ingrediente precum nuci, nuci de pin sau rucola și poți prepara o pizza albă adăugând brânzeturile tale preferate.
Tartă delicioasă și aromată fără coacere: ai nevoie de o lămâie și un litru de lapte
Pizza cu pere și brie. Un topping alternativ pentru pizza sunt perele, mozzarella și brânză brie. Dacă dorești, poți spori gustul acestei pizza cu puțină miere.
Pizza cu mere și gorgonzola. Această pizza se prepară ușor acasă. Te sfătuim să tai merele în felii subțiri și să faci un strat dublu de mere peste care vei întinde brânza.
Pizza cu nuci. Nucile sunt un excelent ingredient pentru prepararea unui sos cu adevărat gustos pe care îl poți folosi în o mie de feluri, nu doar pentru a îmbrăcă pizza, ci și pentru a-l întinde pe câteva felii de pâine.
Plăcintă savuroasă cu multe legume. Rețeta secretă a bucătarilor francezi
Pizza cu andive, măsline și capere. Pentru a crea un topping simplu pentru pizza în câteva minute, vei avea nevoie de andive, măsline și capere, trei ingrediente gustoase care vă vor îmbogăți pizza cu arome.
Pizza cu cremă de dovleac. Din dovleac fiert sau copt se poate prepara o cremă foarte simplă pentru a aroma pizza. Pur și simplu amestecă dovleacul cu sare, ulei de măsline extravirgin, un praf de piper și rozmarin.
Pizza cu legume la grătar. Dacă ți-au rămas legume la grătar de la cina cu o zi înainte, vei găsi toppingul gata pentru o pizza vegetariană excelentă de casă. De fapt, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți legumele la grătar pe sosul de roșii.
Omletă napolitană, preparată după o rețetă străveche: trucul cu lingura de făină
Pizza cu cartofi și rozmarin. Pentru a pregăti pizza de cartofi și rozmarin, vă sfătuim să tăiați cartofii în felii subțiri și să-i fierbeți câteva minute în apă clocotită înainte de a-i folosi ca ingredient pentru pizza.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Delia Budeanu, povestea neștiută. Cea mai cunoscută crainică din istoria Televiziunii Române de dinainte de '90 se temea să nu fie împușcată de Ceaușescu
- Zodia care trebuie să facă schimbări în perioada următoare. Daniela Simulescu: Vă recomand să stați departe / video
- Banca Mondială și FMI recomandă noi taxe și impozite pe salariile românilor, dar și pe locuințe și mașini. Alternativa lui Adrian Negrescu
- Horoscop 22 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se simte manipulată. Vei fi radical
- Armata SUA testează o armă experimentală cu microunde de înaltă putere. Ce este Proiectul Meteor
- Modificare RCA - numeroși șoferi vor plăti bani mai mulți. Titi Aur arată manevra care s-a făcut / video
- BANCUL ZILEI: Bulișor, răspuns magistral pentru tată
- O țară din Europa are școală gratis pentru adulți, inclusiv pentru români. Învață două limbi străine și obțin și competențe profesionale
- Apa îmbuteliată în pet-uri, pericol pentru sănătate. Dr. Mircea Duțu: ”Particule extrafine au ajuns în sânge, inimă și creier”. Care este cea mai sigură apă
- Școala de șoferi pe vremuri vs. prezent. Titi Aur: Asta se făcea pe timpul meu / video
- Registrul Național de Implant Cohlear, o prioritate națională
- România, în lipsa unui brand internațional, devine țara „De ce nu?” pentru turiștii străini. Expert în turism, explicație
- Titi Aur spune adevărul despre „șmecherii” care merg în urma ambulanțelor. „Cei care au făcut loc vor fi frustrați și nu vor mai face data viitoare”