Te-ai săturat de rețeta clasică? Condimentează pizza cu aceste alternative super gustoase
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Te-ai săturat de rețeta clasică. Condimentează pizza cu aceste alternative super gustoase. Sursa foto: freepik.com
Te-ai săturat de rețeta clasică. Condimentează pizza cu aceste alternative super gustoase. Sursa foto: freepik.com
Ești un mare iubitor de pizza? Iată câteva ingrediente pe care trebuie să le încerci ca  alternativă la clasica Margherita.

Pizza Margherita se prepară ușor acasă, deoarece necesită foarte puține ingrediente. Dar pentru a face pizza mai puțin plictisitoare, poți varia toppinguril.

De exemplu, poți prepara pizza cu sos de roșii sau sos alb, alegând diferite legume în funcție de sezon. Din aceleași legume poți pregăti sosuri pentru a îmbrăca pizza, de exemplu un sos pesto de rucola și busuioc sau un sos de sparanghel.

Pizza cu radicchio (cicoare roșie). Dacă îți place radicchio, încearcă să experimentezi cu el ca topping pentru pizza. Îl poți combina cu alte ingrediente precum nuci, nuci de pin sau rucola și poți prepara o pizza albă adăugând brânzeturile tale preferate.

Tartă delicioasă și aromată fără coacere: ai nevoie de o lămâie și un litru de lapte

Pizza cu pere și brie. Un topping alternativ pentru pizza sunt perele, mozzarella și brânză brie. Dacă dorești, poți spori gustul acestei pizza cu puțină miere.

Pizza cu mere și gorgonzola. Această pizza se prepară ușor acasă. Te sfătuim să tai merele în felii subțiri și să faci un strat dublu de mere peste care vei întinde brânza.

Pizza cu nuci. Nucile sunt un excelent ingredient  pentru prepararea unui sos cu adevărat gustos pe care îl poți folosi în o mie de feluri, nu doar pentru a îmbrăcă pizza, ci și pentru a-l întinde pe câteva felii de pâine.

Plăcintă savuroasă cu multe legume. Rețeta secretă a bucătarilor francezi

Pizza cu andive, măsline și capere. Pentru a crea un topping simplu pentru pizza în câteva minute, vei avea nevoie de andive, măsline și capere, trei ingrediente gustoase care vă vor îmbogăți pizza cu arome.  

Pizza cu cremă de dovleac. Din dovleac fiert sau copt se poate prepara o cremă foarte simplă pentru a aroma pizza. Pur și simplu amestecă dovleacul cu sare, ulei de măsline extravirgin, un praf de piper și rozmarin.

Pizza cu legume la grătar. Dacă ți-au rămas legume la grătar de la cina cu o zi înainte, vei găsi toppingul gata pentru o pizza vegetariană excelentă de casă. De fapt, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți legumele la grătar pe sosul de roșii.

Omletă napolitană, preparată după o rețetă străveche: trucul cu lingura de făină

Pizza cu cartofi și rozmarin. Pentru a pregăti pizza de cartofi și rozmarin, vă sfătuim să tăiați cartofii în felii subțiri și să-i fierbeți câteva minute în apă clocotită înainte de a-i folosi ca ingredient pentru pizza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel