Taylor Lautner și Billie Lourd s-au despărțit
Data publicării:
Autor: Diana Budurea
WhatsApp
După 8 luni de relație cei doi s-au hotărât să pună punct relației.

Lourd și Lautner și-au început relația cu puțin înainte ca actrița "Scream Queens" să-și fi pierdut mama, Carrie Fisher și bunica, Debbie Reynolds, în decembrie, când Lautner i s-a alăturat lui Lourd la spital, când Fisher era tratată în zilele dinaintea morții ei. 

"Nu mai sunt împreună, dar sunt încă prietenoși", a declarat o sursă apropiată. "Ea este cu adevărat concentrată asupra muncii sale în acest moment." Lautner, în vârstă de 25 de ani, a fost văzut petrecând fără Lourd la "Bootsy Bellows" la evenimentul din Nobu, în Malibu, pe 4 iulie. Actrița apare în următorul sezon al serialului "American Horror Story".

Perechea nu a mai fost activă de pe conturile de Instagram de la sfârșitul lunii mai, trecând săptămâni fără să-și aprecieze postările celuilalt. Lautner a postat ultima dată o fotografie cu actrița pe data de 24 mai, spunând că se simte "norocos în fiecare zi". Ultima fotografie a lui Lourd a venit cu o lună mai devreme, la sfârșitul lunii aprilie. Amândoi au postat de la ceea ce părea același concert Britney Spears la mijlocul lunii mai, conform PEOPLE.

 

Feelin lucky every day.. ????❤????????????????#notanadidasad #butiloveadidas #beyondblessed #wcw

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) onMay 24, 2017 at 12:13am PDT

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel