Taximetristă din Timișoara, lovită cu sticla în cap de doi clienți. "Așa-i când stai și ai de dus bețivii toată noaptea"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O taximetristă din Timișoara s-a ales cu capul spart după ce a fost atacată de doi bărbați pe care a refuzat să-i ducă cu mașina.

Cei doi consumaseră alcool și se aflau în fața unei benzinării din Timișoara când a avut loc incidentul, transmite Realitatea.net. Indivizii s-ar fi apropiat de femeie și i-ar fi cerut să îi ia mașina. Taximetrista i-a refuzat, pe motiv că erau sub influența alcoolului. Agresorii s-au enervat și au lovit-o pe femeie cu o sticlă în cap. Mai mult, ei au tras de portiere și au bruscat și mașina unui alt taximetrist, care a încercat să intervină în apărarea colegei sale. 

„Așa-i când stai și ai de dus bețivii toată noaptea și au impresia că pot să-și bată joc de noi, de taximetriști”, a spus taximetrista.

„Or venit să-i iau, să-i duc. Au început să ne înjure, să ne facă în toate felurile. Au sărit la mine la bătaie. După care i-au dat la colega cu sticla în cap. Atâta știu să facă bombardierii noștri din păcate .”, a declarat un martor la incident.

Taximetrista a reușit într-un final să sune la 112 şi să ceară ajutor. Ea a fost transportată la spital, având capul spart. Cei doi au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru lovire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel