Taximetrist din Galaţi, atacat de hoţi şi lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un taximetrist din Galaţi a fost bătut şi jefuit de câţiva clienţi pe care trebuia să îi ducă spre un loc de agrement din Brăila. Acesta a fost lăsat fără maşină pe digul dintre Galaţi şi Brăila. 

Taximetristul se afla în stație, când în mașină s-au urcat cei trei clienți. În apropiere de Priza Dunării, o populară locaţie de agrement dintre cele două oraşe, spun colegii taximetristului, unul dintre clienți i-ar fi pus un pistol la tâmplă șoferului de taxi, cerându-i să coboare din mașină.

Potrivit primelor informaţii, taximetristul şi clienţii s-ar fi bătut în maşină, iar victima ar fi suferit o fractură la picior.  Clienții au reușit să îi fure mașina și au plecat spre Brăila. Taxiul furat a fost găsit câteva ore mai târziu, abandonat în Brăila

Șoferul de taxi rănit este internat în spital, din fericire, in afara oricărui pericol. În caz a fost începută o anchetă.

Taximetrist de la aceeaşi firmă, ucis acum şapte ani 

Reamintim că, în urmă cu 7 ani, un alt taximetrist de la aceeaşi firmă a fost jefuit și ucis de doi clienți. Șoferul de taxi a luat clienții din stație, a anunțat Dispeceratul că iese din Galați și a dispărut fără urmă.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit, câteva zile mai târziu, aruncat într-o fântână părăsită lângă localitatea Costache Negri. Ucigașii au fost arestați la scurt timp, chiar când voiau să fugă din țară, scrie presa locală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel