TAXA OXIGEN se AMÂNĂ. Firea, anunț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Aplicarea taxei OXIGEN se amână, în scopul informării. 

Din luna martie 2020, va începe aplicarea propriu-zisă a taxei Oxigen. Gabriela Firea a anunțat că în ianuarie și februarie 2020, măsurile se vor axa pe informare. În rest, nu se schimbă nimic cu privire la aplicarea taxei Oxigen. 

Iată anunțul făcut de Gabriela Firea: 

”Deoarece conștientizăm faptul că cetățenii trebuie să fie mult mai bine informați, să înțeleagă care sunt beneficiile acestui program și al vinietei Oxigen, am luat hotărârea, împreună cu Direcția Transporturi, și vom anunța și colegii din Consiliul General, ca lunile ianuarie și februarie să fie dedicate informării și conștientizării acestui program care ajută foarte mult în combaterea poluării, dar, de asemenea, și la diminuarea traficului în zona centrală a Capitalei și, din luna martie, să începem aplicarea propriu-zisă. 

(...) Vrem să ne asigurăm că proiectul este aplicabil, nu e vorba despre o derogare sau amânare neapărat de teama unor reacții, ci pentru că este normal ca populația să înțeleagă rolul acestui proiect Oxigen foarte necesar pentru București”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel