Taxă de 70% pe băuturi ALCOOLICE. Motivul creșterii prețului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Oficialii din capitala Indiei, New Delhi, au impus o taxă specială de 70% pe alcoolul din magazine, pentru a preveni adunările în aceste spații, după relaxarea măsurilor de restricții impuse timp de șase săptămâni.

Oficialii din capitala Indiei, New Delhi, au impus o taxă specială de 70% pe alcoolul din magazine, pentru a preveni adunările în aceste spații, după relaxarea măsurilor de restricții impuse timp de șase săptămâni, conform The Guardian.

Taxele pe alcool sunt o mare sursă de venit a celor 36 de state și teritorii federale ale Indiei, multe dintre care suferă din punct de vedere economic din cauza inactivității create de restricții.

Lumea a dat buzna în crâșme în prima zi de relaxare

Poliția a oprit cu bastoanele de cauciuc sute de oameni care s-au îngrămădit la crâșme la redeschiderea lor de luni, în contextul primei relaxări a celei mai mari carantine din lume, care ca dura până pe 17 mai.

Guvernul de stat din Delhi a anunțat „taxa specială corona" într-o avertizare publică, luni seara.

Guvernatorul statului, Arvind Kejriwal, a spus: „A fost nefericit că s-a făcut haos în unele magazine din Delhi. Dacă aflăm că s-au încălcat regulile de distanțare socială sau alte norme din orice regiune, va trebui să izolăm zona și să anulăm relaxarea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel