Data actualizării:
Data publicării:

Tavan prăbușit în sala de clasă a unei școli din Sibiu. Update: IŞJ Sibiu a trimis o echipă să verifice autorizaţiile şcolii

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vichailao
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vichailao
Tavanul unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale Alămor, din localitatea Loamne, s-a prăbușit. În urma acestui incident, patru elevi au fost răniți. 

Update 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu a trimis o echipă să verifice autorizaţiile şcolii din satul Alămor, comuna Loamneş, unde a căzut, miercuri, tavanul peste patru elevi care erau în clasă, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspectorul şcolar Constantin Dincă.

'Sunt în drum spre şcoală pentru a verifica autorizaţiile acestei şcoli', a spus Constantin Dincă. Patru elevi au fost răniţi uşor, miercuri, după ce a căzut peste ei, în clasă, tavanul de la Şcoala Gimnazială din localitatea Loamneş, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

'ISU Sibiu intervine de urgentă la Şcoala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneş acolo unde s-a prăbuşit tavanul unei săli de clasă. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic şi maşina medicului de urgentă. La momentul prăbuşirii în sala de clasă se aflau 4 elevi aceştia fiind răniţi uşor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 şi 15, două fete şi doi băieţi, sunt conştienţi şi acuză dureri la membrele superioare şi dureri cervicale', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Copiii vor fi transportaţi la Urgenţa Spitalului de Pediatrie din Sibiu, potrivit Agerpres. 

Știre inițială

Miercuri, ISU Sibiu a anunțat că se intervine de urgență la Școala Gimnazială Alămor din Sibiu. În clasa în care s-a produs incidentul se aflau 4 elevi care au fost răniți ușor. 

Elevii răniți, cu vârste cuprinse între 11 și 15, ani au fost examinați de personalul medical care s-a deplasat la fața locului. Ei sunt conștienți și prezintă dureri ale mâinilor și ale zonei cervicale. 

Vom reveni cu informații suplimentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel