Tati part-time, de azi în cinema. Raluca Aprodu: Chiar dacă nu aș fi jucat în film, m-aș fi dus să-l văd. De ce subiectul e de interes pentru toată lumea
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Raluca Aprodu este Sânziana din filmul Tati part-time, comedie care astăzi a avut premiera în cinematografe.

Cum a fost să intre în pielea personajului ei? Aflăm chiar de la Raluca Aprodu.


„Nu au existat momente dificile pentru personajul meu. Eu joc rolul directoarei de la școala unde Iustin vrea să o înscrie pe Maia. A fost ușor să fac acest rol și asta și pentru că foarte multe dintre scene au fost alături de Alex Bogdan, coleg și prieten de ani de zile. Îmi este incredibil de ușor să joc alături de el și este mereu o bucurie. În facultatea am avut de foarte multe ori ocazia să jucăm împreună și recunosc că îmi e foarte dor. E un partener extraordinar și unul dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc”, ne-a zis Raluca Aprodu despre rolul ei din filmul Tati part-time.

De ce ar trebui să vedem acest film?

„Chiar dacă nu aș fi jucat în film, m-aș fi dus să-l văd. Subiectul filmului cred că este de interes pentru toată lumea: și pentru cei cu copii; și pentru cei fără copii. Și îl are personaj pe Alex Bogdan, care este un actor cu un umor incredibil. E un film plin de umor si emoție de fapt. Mi se pare o combinație foarte bună”, a mai spus actrița pentru DC News.

2. -imagine fara descriere- (raluca-aprodu-2_81021800.jpg)


Întrebată cum arată România 2024 pentru ea, actrița ne-a zis: „Pentru mine, România este o țară ca toate celelalte: cu bune și cu rele. Singurul lucru pe care mi-l doresc, poate, este să simt prezența unui “plan eficient” pe termen lung, în toate domeniile importante, cultura fiind unul dintre ele”.

Despre ce este vorba în filmul Tati part-time

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei "tati part-time". Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

VEZI ȘI: Eva Măruță, în Tati part-time. Actrița Raluca Aprodu: Uite o situație care m-a impresionat cu ea! A venit și mi-a spus mie la ureche. Asta mi s-a părut ceva extraordinar - https://www.dcnews.ro/eva-maruta-in-tati-part-time-actrita-raluca-aprodu-uite-o-situatie-care-m-a-impresionat-cu-ea-a-venit-si-mi-a-spus-mie-la-ureche-asta-mi-s-a-parut-ceva-extraordinar_943654.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel