Tătărușanu, apărat de o legendă a clubului AC Milan: Nu e corect să poarte toată responsabilitatea
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Giovanni Galli, legenda clubului AC Milan, îl apără pe portarul român Ciprian Tătărușanu, în fața contestatarilor.  

Acesta este de părere că întreaga echipă este vinavată de prestațiile slabe din acest sezon, iar greutatea acestor înfrângeri nu ar trebui pusă doar pe umerii internaționalului român.

"Milan, în acest moment, este o echipă dezumflată din toate punctele de vedere: la nivel de intensitate, dar și la nivel fizic. Echipa nu se mișcă fără minge, jucătorii refuză să alerge.

Anul trecut, Maignan a fost decisiv, în ceea ce privesc performanța și personalitatea. Trebuie spus că Tătărușanu nici nu are noroc, dar nu el este problema lui AC Milan. Nu are mulți admiratori în public și în presă. Însă este nedrept ca toată responsabilitatea să cadă pe umerii lui Tătărușanu", a spus acesta pentru Radio Rai.

Tătărușanu, apreciat de presa italiană după derby-ul împotriva lui Inter

"S-a prezentat bine bine, cu o deviere la prima încercare serioasă a lui Lautaro. Cornerele executate spre interior îi creează dificultăți. Grozav în fața lui Lautaro și Lukaku în repriza a doua. Nu a fost vina lui la gol", a scris Gazzetta dello Sport.

Tătărușanu a primit cea mai mare notă de la AC Milan și din partea jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb, tot 6,5: "În prima repriză a avut intervenții bune. Nu a avut ce să facă la lovitura de cap a lui Lautaro. A fost unul dintre cei mai buni de pe teren, cu parade pe măsură".

Inter Milano a învins-o la limită, cu scorul de 1-0, pe marea sa rivală AC Milan, duminică seara, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Italiei, disputat duminică seara.

Gruparea "nerazzurra" s-a impus în Derby della Madonnina, cum este supranumit duelul dintre cele două mari cluburi milaneze, graţie golului marcat de atacantul argentinian Lautaro Martinez în prima repriză a jocului de pe San Siro (34). Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost integralist la AC Milan.

În urma acestui succes, Inter Milano a rămas la 13 puncte în spatele liderului SSC Napoli, care a obţinut o victorie categorică pe terenul formaţiei Spezia (3-0), graţie unei duble a golgheterului Victor Osimhen (68, 73) şi a unul penalty transformat de colegul acestui atac Hvicea Kvaratshelia (47), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel