Tatăl portarului echipei feminine de handbal, Paula Ungureanu, a murit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paula Ungureanu
Paula Ungureanu

Portarul naționalei de handbal feminin a României, Paula Ungureanu, a părăsit de urgență cantonamentul echipei din Serbia. Ea s-a întors în țară, după ce a fost anunțată că tatăl său a murit.

Sportiva a revenit în România după ce tatăl ei, Gheorghe Rădulescu, în vârstă de 67 de ani, a murit la Braşov, răpus de o boală incurabilă. Ungureanu s-a despărţit de coechipiere şi a plecat spre Braşov cu o maşină pusă la dispoziţie de Federaţia Română de Handbal, potrivit gsp.ro.

Naționala pregătită de Gheorghe Tadici debutează în Grupa D de la Europenele din Serbia marți seară, de la ora 21:45, contra Rusiei. România va juca apoi cu Islanda (5 decembrie) şi Muntenegru (7 decembrie). La ultimul meci, poarta ar putea fi apărată de Paul Ungureanu.

„Suntem alături de Paula în acest moment greu prin care trece. Cuvintele sunt de prisos în astfel de situaţii. O ştim un caracter puternic. Ea va decide când va reveni la lot. Poate să fie după trei zile, după cinci. Noi o aşteptăm cu drag, totul depinde numai de ea”, a declarat managerul echipei naţionale, Narcisa Lecuşanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel