Tatăl natural al fetiţei ucise la Arad, primele declaraţii: Sunt în şoc, sunt copleșit de durere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fetița de doar 4 ani, ucisă în Arad/ foto national.ro
Fetița de doar 4 ani, ucisă în Arad/ foto national.ro
Daniel Oancea, tatăl natural al fetiţei ucise şi incendiate la Arad, a aflat din presă de moartea fiicei sale. 

"Nici eu nu mai ştiu ce să spun, sunt copleşit de durere. Nu am vorbit cu nimeni până la ora actuală, nici cu mama fetei. Nu ştiu nimic, sunt în şoc, nu ştiu ce să explic, ce să spun. Nu am sunat încă la autorităţi, pentru că nu ştiu ce să îi întreb. Am auzit aşa multe încât nici aer nu mai am", a declarat Daniel Oancea la ”News Hour with CNN”, la Antena 3.

Întrebat cum se purta mama fetei cu cei doi copii, bărbatul a povestit despre un alt incident petrecut în urmă cu aproximativ un an. 

”Eu ştiu că ea a avut grijă foarte bine de copii. De aia, când ne-am despărţit anul trecut în septembrie, am crezut că sunt pe mâini bune. Voi veni să iau băieţelul, normal. Eu cu ea deja am avut o problemă anul trecut, când a ars copii. Când ne-am despărţit, ea a cunoscut un băiat. A plecat cu copiii din ţară la noua ei iubire, în Paris. În noiembrie, m-a sunat că s-au ars copiii cu mâncare de cartofi, că a căzut peste ei. Eu am plecat atunci din Olanda la Paris, mi-am luat copiii acasă. Au stat la mine până în decembrie şi apoi au plecat în România. Apoi am aflat că tot în Paris l-a cunoscut pe acest domn, care a făcut ce-a făcut", a mai declarat acesta.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu copiii, bărbatul a spus că "e greu, nu prea pot să îi văd, pentru că dacă îi văd, mă doare inima şi vreau să fiu lângă ei. Cam acum 3-4 luni am vorbit cu ei. Şi cu ea am vorbit acum 7 zile, a rămas să trimit bani şi să iau copiii la mine în vacanţă vreo 3 săptămâni".

Conform anchetatorilor, băiatul de 3 ani al familiei, fratele fetiţei ucise, a văzut crima. În aceste momente, el primeşte consiliere psihologică. 

Poliţia, fotografie cu criminalul de la Arad 

Poliţia Română a prezentat o fotografie făcută în momentul în care principalul suspect în cazul fetiţei decedată la Arad a fost săltat de acasă. 

"Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui! Vă mulțumim, tuturor, pentru sprijin și implicare!", transmite Poliţia Română, într-un mesaj publicat pe Facebook.

VEZI CONTINUAREA AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel