Data actualizării:
Data publicării:

Tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară, prin Vama Veche, la nici două săptămâni de la tragedia din 2 MAI

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Video Facebook Gps Cu
Sursa: Video Facebook Gps Cu

Potrivit unor surse, tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară.

În timp ce fiul său este arest preventiv, tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară, la nici două săptămâni de la tragedia din 2 MAI, potrivit unor surse citate de Realitatea.net.  Mihai Pascu, fost campion național la off-road extrem, ar fi părăsit țara prin punctul de trecere al frontierei din Vama Veche.

VEZI ȘI: Mihai şi Miruna Pascu, părinţii autorului tragediei din 2 Mai, putred de bogaţi. Au peste 300 de apartamente, peste 200 de terenuri şi "tovărăşii" cu Nuţu Cămătaru

Nu înainte, însă, de a renunța la orice formă de comunicare cu cei de acasă. Bărbatul ar avea telefonul închis de mai multe zile și nimeni nu ar ști nimic despre locul în care se află.

VEZI ȘI: Judecătoarea Mihaela Ciocea susține că tatăl lui Vlad Pascu ar fi „dat bani cu camătă“ și ar fi „luat apartamentele românilor“

Filmul tragediei de la 2 MAI

Reamintim că Vlad Pascu a accidentat mortal o fată și un băiat la 2 MAI. Cazul a stârnit revoltă în toată țara, asta pentru că șoferul s-ar fi aflat sub influența drogurilor și a fost oprit de polițiști cu doar o oră înainte de producerea tragediei, dar a fost lăsat liber pe șosea, deși în mașina lui au fost găsite droguri.

La data de 19 august, ziua în care s-a produs tragedia de la 2 MAI, la ora 00:40 o persoană a sunat la 112 și a reclamat că un șofer merge haotic și cu viteză pe drumul dintre Vama Veche și 2 MAI.

Peste 2 ore, la ora 02:40, Vlad Pascu a fost oprit de oamenii legii, iar în mașina au fost găsite droguri. Tânărul a fost dus la secție, dar a fost testat doar pentru alcool, nu și pentru consumul de substanțe interzise. Vlad Pascu a fost eliberat la ora 04:30. La nici o oră mai târziu, la ora 05:25 s-a produs tragedia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel