Tatăl lui Sebi, mărturie cutremurătoare: Mama lui nu realizează, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tatăl lui Sebi, mărturie cutremurătoare: Mama lui nu realizează, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! / Foto: Antena 3 CNN
Tatăl lui Sebi, mărturie cutremurătoare: Mama lui nu realizează, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! / Foto: Antena 3 CNN
Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu, spune că soția lui nu realizează că fiul lor a murit în accidentul de la 2 MAI.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu în accidentul de la 2 MAI, a făcut mărturii cutremurătoare la România Tv.  Acesta a spus că soția lui nu realizează nici astăzi, la patru săptămâni de când fiul ei a murit, că Sebi nu mai există. Femeia încă își așteaptă copilul acasă.

"Nu doresc nimănui să simtă ceea ce ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă!", a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, tânărul omorât de Vlad Pascu, şoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Tatăl lui Sebi: Mama lui nu realizează, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! 

"Mama lui nu realizează, tot îl aşteaptă acasă, uşa e deschisă, mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiecare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineaţă", a mai declarat Valentin Olariu.

Tatăl lui Sebi a comentat şi atitudinea lui Vlad Pascu, dar şi a mamei acesteia, care încearcă să-și scoată fiul din ţară pentru a-l scăpa de pușcărie.

"Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i.am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu!", a spus acesta.

"Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!", a mai spus Valentin Olariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel