Data publicării:

Tatăl din Chiajna care și-a sechestrat copilul a fost reținut pentru 24 de ore

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Bărbatul care și-a agresat soția apoi s-a sechestrat cu fiica în casă timp de zeci de ore a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani într-o locuinţă din Chiajna a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti pentru 24 de ore, el fiind acuzat de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie, conform Agerpres.

"La data de 6 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie", a precizează IPJ Ilfov.

Ce s-a întâmplat în acest caz



Sursa citată aminteşte că un bărbat din localitatea ilfoveană Chiajna şi-a agresat joi soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu fetiţa sa, în vârstă de cinci ani. Individul avea în casă două butelii cu gaz.

După 28 de ore de negocieri, bărbatul s-a predat s-a predat de bunăvoie şi a ieşit singur din casă, fiind preluat de către poliţişti. De asemenea, fetiţa a fost eliberată, fără a suferi vătămări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel