Data actualizării:
Data publicării:

Tatăl Deei Maxer, cuvinte grele la adresa fostului ginere. "A scăpat de chinul vieții ei și al nostru"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Romeo, tatăl Deei Maxer, a sărit în apărarea fetei sale atunci când o persoană s-a luat de ea pe rețelele de socializare. 

Dinu Maxer (50 de ani) a fost ținta unui atac din partea tatălui fostei sale partenere de viață. În urma unei confruntări tensionate în online cu fanii care comentau negativ la adresa fiicei sale, bărbatul a răbufnit. Mai mult, a dezvăluit și porecla pe care i-a dat-o artistului: Dl. Fitze Maxer. Acesta spune că despărțirea de Deea (33 de ani) a fost un moment de eliberare pentru aceasta, sugerând că relația lor îi adusese multă suferință femeii. 

Totul a plecat de la o fotografie pe care Deea a distribuit-o pe Facebook. În imagine apar cei doi copii ai fostului cuplu, Maysa și Andreas. Mulți dintre internauți i-au reproșat artistei că cei mici ar fi neglijați.

În secțiunea de comentarii, o doamnă a lăsat un mesaj prin care i-a bătut obrazul Deei pentru că nu petrece destul de mult timp cu cei doi copii ai săi.

„Joacă-te și tu cu ei, că de lucrat și machiat este timp.”, a scris o doamnă.

Simțindu-se pusă la zid, Deea Maxer a reacționat imediat:

„Și banii pica din cer, nu? Stai liniștită că ne și jucăm. Observ că nu urmărești story-urile mele, dar te grăbești să comentezi. Probabil din prostie, altfel nu-mi explic.”, a scris fosta parteneră de viață a lui Dinu Maxer.

Discuția a degenerat într-un conflict de amploare, și asta pentru că a intrat „pe fir” și tatăl brunetei care i-a luat apărarea.

„Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia „educată”. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o, (observi unde se pune cratima!). Și mai află, stimată doamnă că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru (Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă.”, a fost mesajul lui Romeo, tatăl fostei soții a lui Dinu Maxer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel