Urmărește emisiunea live
„Tata Puiu” critică conducerea FRF: Asta ar fi trebuit să garanteze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
După ultimele meciuri ale naționalei României, Anghel Iordănescu a criticat conducerea FRF.

Fostul mare selecționer al naționalei, Anghel Iordănescu, este de părere că un membru din conducerea FRF ar fi trebui să aibă o poziție după rezultatele ultimelor meciuri ale echipei naționale. 

De asemenea, spune „Tata Puiu”, conducerea FRF ar fi trebuit să le garanteze suporterilor că postul lui Mirel Rădoi nu e în pericol.

„Cred că era normal ca și Federația noastră, cineva de acolo, un membru din conducere, să aibă o poziție față de rezultatele din cele două jocuri ale echipei noastre naționale.

Mai mult, cei din conducerea fotbalului românesc ar fi trebuit să le garanteze suporterilor că postul lui Mirel Rădoi nu este în pericol sub nicio formă”, a declarat Anghel Iordănescu.

„Tata Puiu” a mai afirmat că, deși „rezultatele din cele două jocuri nu ne-au adus satisfacție” este, totuși, un susținător al lui Mirel Rădoi.

„Eu nu cred că ar fi bine ca el să fie schimbat. Cred în el. Trebuie lăsat să își ducă mandatul la capăt. Nu e normal ca după 4 meciuri să îl schimbi!” a mai spus fostul mare selecționer al naționalei pentru Realitatea Sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel