Tată inconștient și teribilist! Și-a pus copilul la volan pe o stradă din Brașov și au plecat prin trafic spre mall / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un părinte și-a pus copilul să conducă pe o stradă din Brașov.

Un incident de-a dreptul halucinant a fost surprins în cartierul Tractorul, pe strada 13 Decembrie. Un tată inconștient și-a pus copilul la volan, ca să conducă în drumul spre mall.

Un alt participant la trafic a surprins incidentul, iar tatăl iresponsabil a fost vizibil iritat când a observat că este filmat. Din imagini se poate observa că băiatul nu are nici 10 ani și probabil nu ajungea nici bine la pedale însă conducea în plin trafic, ca la „școala de șoferi” sub îndrumarea părintelui.

Clipul a fost postat pe internet, însă fără a fi oferite mai multe date, astfel încât bărbatul să poată fi identificat de către polițiști.  

Nu este singurul incident de acest tip. Și în 2019, un alt tată îi oferea lecții „de condus” prin trafic unui copilaș. În acel caz, micuțul ținea doar volanul, iar tatăl coordona restul comenzilor mașinii, scrie BizBrașov.

Ialomiţa: Accident pe A2 Bucureşti - Constanţa; patru maşini implicate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 157, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, s-a produs o coliziune faţă-spate între 4 autovehicule, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă.

În urma impactului, 2 persoane acuză dureri uşoare, urmând a fi investigate medical. Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa, fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 kilometru, precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Coliziune frontală între un camion și un automobil, pe Valea Oltului. Trei persoane, încarcerate

Traficul rutier este blocat luni pe DN7 Valea Oltului la limita cu judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care sunt rănite trei persoane încarcerate, au anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

'Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu judeţul Vâlcea, trafic blocat total. Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR şi un autoturism', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. Din primele informaţii sunt implicate trei persoane încarcerate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

'Accident rutier autoturism cu TIR pe DN7, Lazaret, limita de judeţ Vâlcea. Din primele informaţii sunt implicate trei persoane, încarcerate. Forţe mobilizate: 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic, 1 autospecială descarcerare, 1 autospecială de stingere şi 1 echipaj SAJ. Intervenţia se află în dinamică', a explicat reprezentanta ISU Sibiu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel