Luna martie, dedicată doamnelor. Tarotologul Amos: "Veți primi apreciere și recunoaștere"
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Luna martie, dedicată doamnelor. Tarotologul Amos -  Veți primi apreciere și recunoaștere
Luna martie, dedicată doamnelor. Tarotologul Amos - Veți primi apreciere și recunoaștere
Tarotologul Amos a vorbit, într-o emisiune Astrosens, despre etalarea feminității pentru luna martie a acestui an. 

Tradiția Astrosens continuă! Amos, tarotolog, a mai fost invitat în emisiunile Astrosens, în cadrul cărora a realizat etalări speciale pentru doamne și domnișoare.

Amos începe prin a spune că luna martie este o lună dedicată doamnelor și domnișoarelor. O perioadă în care sexul frumos este celebrat în toată splendoarea lui. Și nu întâmplător avem această celebrare în cea de-a treia luna din an, deoarece cifra 3 vorbește despre Sfânta Trinitate, despre creativitate și creație. Iar femeile asta fac! Sunt cele care oferă viață.

Ce număr va guverna luna martie? Amos spune că va fi 6, care vorbește despre dragoste! Chiar dacă este luna a treia, din punct de vedere numerologic, cifra 6 arată zona de familie, dragostea și comuniunea cu ceilalți. În această lună, doamnele și domnișoarele sunt cele care își doresc să fie văzute, auzite și apreciate la adevărata lor valoare.

Totodată, există o nevoie foarte mare de recunoaștere a meritelor, care se va și întâmplă în luna martie. De ce? Fiindcă Arhanghelul Gabriel anunță aceste două mesaje:

Unul dintre ele spune așa: Fii sinceră cu tine! Nu te compromite, nu îți lua în derâdere ideile, ascultă, ai încredere și urmează-ți vocea interioară. 

Este un moment bun să iei o decizie referitoare la relația în care te afli. În acest caz, este foarte important să nu te minți. Dacă există probleme de comunicare sau sentimentul că nu se mai poate merge înainte sau nu ești suficient de înțeleasă, este bine să mergi mai departe. e soț sau copii. Va fi o energie foarte frumoasă.

Citește mai multe pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel