TAROT: Etalare 10-16 mai 2022. Vești neașteptate pentru o zodie. Te vor pune pe gânduri!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anastasia Shuraeva)
Iată ce ne aduc cărțile de tarot în perioada 10-16 mai 2022. Avem o săptămână complet ieșită din comun, cu revelații, suprize și situații cu totul și cu totul noi pentru fiecare zodie/ ascendent.  

Etalare Tarot 10-16 mai 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Se schimbă energiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec

O nouă aromă a vieții pentru tine. În această săptămână, vei primi niște vești și vei deveni conștient de un aspect al vieții tale care te va inspira. Îți vei duce viața la următorul nivel. O să fii capabil să creezi schimbări imense în viața ta și acestea se vor reflecta și în atitudinea ta, în optimismul tău. Ai lucruri bune la care să te aștepți săptămâna aceasta. Vei începe procesul schimbării. Ți se ridică vibrația.

Taur/ Ascendent în Taur

Cineva foarte apropiat de tine sau cineva cu care ai o conexiune puternică te va surprinde. Fie te va vizita fie tu vei merge undeva unde te vei întâlni cu această persoană și te vei simți bine legat de asta. Ea vine și îți aduce ceva, posibil niște informații, s-ar putea chiar să îți aducă o idee despre ceva ce ai putea să faci, ți se deschide inspirația, s-ar putea să îți folosească în afaceri. Poți obține mari beneficii din anumite relații.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta e posibil să vină ceva super bun pentru tine. Este ceva imens care se va manifesta în viața ta. Din senin ți se va schimba viața și vei fi capabil să înțelegi mult mai multe după ce vei avea această revelație. Este vorba despre destin, noroc, dar și credință. Ți se dezvăluie o cale sacră în viața ta. S-ar putea să faci una dintre cele mai mari alegeri din viața ta.

Rac/ Ascendent în Rac

Ceva se schimbă și vei simți energia asta de a merge mai departe, de a lăsa tot ce a fost rău în urmă. Trebuie să înțelegi că energia pe care o simți este o energie a noului, a ceva proaspăt și cere să fie pusă deja în aplicare. Nu mai sta pe gânduri de data asta, e momentul să treci la acțiune. E momentul să ai încredere în tine, să ai încredere în forțele tale. Renunță la o persoană toxică, care te trage în jos. Lasă loc unei persoane noi.

Leu/ Ascendent în Leu

Săptămâna aceasta vei primi niște informații și ar fi bine să le păstrezi pentru tine. Este vorba despre ceva care o să te pună pe gânduri. Încercați să nu vorbiți prea mult săptămâna aceasta, ci să păstrați anumite taine pentru voi, pentru ca aceste lucruri să nu fie folosite împotriva voastră mai târziu. Asta are legătură cu ceva care o să vă dea o energie superbă și o să vă dea putere. S-ar putea să vă dați seama și de o ocazie fantastică, o oportunitate.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel