Urmărește emisiunea live
TAROM suplimentează frecvenţa pe ruta Bucureşti - Baia Mare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
București-Baia Mare,  69 de euro pentru o cursă dus-întors
București-Baia Mare, 69 de euro pentru o cursă dus-întors
TAROM va suplimenta din 19 aprilie frecvenţa pe ruta Bucureşti - Baia Mare, această cursă urmând să fie efectuată în zilele de vineri, a anunţat, marţi, operatorul aerian naţional.

'În urma analizei de piaţă efectuate şi totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privinţa suplimentării cu o nouă frecvenţă pe această rută, TAROM a decis introducerea celei de-a şasea frecvenţe cu destinaţia Baia Mare începând cu data de 19 Aprilie 2019, când va avea loc primul zbor', precizează TAROM.

Astfel, în intervalul 19 aprilie 2019 - 25 octombrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de vineri şi va avea următorul program, afişat conform orei locale: Bucureşti - Baia Mare (RO 617), decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05 şi Baia Mare - Bucureşti (RO 618), decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50.

Pentru un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti - Baia Mare, preţurile pornesc de la 69 de euro. Tariful include bagajul de mână la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum şi toate taxele, serviciile de catering la bord şi check-in în aeroport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel