Tarom: Două curse Bucureşti-Iaşi şi retur au fost anulate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
f11
f11

Din cauza ninsorilor, două curse aeriene Tarom, Bucureşti-Iaşi şi retur, au fost anulate, duminică la prânz. Totodată, cursa aeriană Viena-Iași a fost nevoită să se întoarcă pe aeroportul din Viena deoarece nu a putut ateriza în condiții de siguranță.

Cursa Tarom București-Iași, programată să aterizeze la Iași la ora 12.40 nu a mai decolat din București din cauza vântului puternic și a ninsorilor abundente, în timp ce cursa retur Iași-București cu plecare la ora 13.00 din Iași a fost și ea anulată, a declarat directorului Aeroportului Iași, Gheorghe Corjăuţeanu.

De asemenea, Gheorghe Corjăuţeanu a afirmat că nici cursa Austrian Airlines, Viena-Iaşi, nu a putut realiza aterizarea în condiții de siguranță pe Aeroportul din Iași, ceea ce a determinat pe oficialii companiei să decidă întoarcerea aeronavei pe aeroportul dinViena.

"Cursa de Viena a ajuns deasupra aeroportului Iaşi, dar nu a putut ateriza din cauza vizibilităţii reduse şi a vântului. Pista nu are probleme, însă vântul suflă dinspre nord, iar aterizarea nu se poate face în condiţii de siguranţă. Din acest motiv, avionul s-a întors la Viena", a declarat directorul aeroportului ieşean, Gheorghe Corjăuţeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel