Data actualizării:
Data publicării:

Țările din America Latină reacționează la explozia din Beirut

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
Liderii mai multor state din America Latină au transmis mesaje de condoleanțe și de susținere către Beirut, afectat grav de o explozie puternică. 

Mai multe țări din America Latină transmit condoleanțele victimelor și rudelor exploziei din Beirut, scrie CNN

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat marți seară pe contul său oficial de Twitter că este ”întristat profund de scenele exploziei din Beirut. Brazilia este cea mai mare comunitate libaneză din lume și, prin urmare, simțim această tragedie ca și cum ar fi fost pe teritoriul nostru. Îmi exprim solidaritatea cu familiile victimelor decedate și ale răniților.”

Președintele Mexicului, Andres Lopez Lopez Obrador, a declarat marți seară pe contul său oficial de Twitter: "Tristă și nefericită situația din Beirut, Liban. Condoleanțele noastre adresate familiilor victimelor și întregii nații surori".

Ministerul de Externe din Panama a transmis: "Guvernul național își exprimă profund consternul față de teribila explozie care a avut loc la Beirut. Își exprimă solidaritatea cu Republica și cu oamenii din Liban și își exprimă condoleanțe familiilor decedaților."

Și Ministerul de Externe al Ecuadorului a reacționat: "Ecuadorul este solidar cu Republica Libană în lumina exploziilor înregistrate în capitala sa, Beirut. @CancilleriaEc își exprimă condoleanțe familiilor decedaților." Ministerul a declarat că 150 de ecuadorieni locuiesc în Liban și că "până acum nu există victime".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel