TĂRICEANU PILOT DE AVION: Viața ar fi searbădă fără vreo pasiune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susținut un test pentru reînnoirea licenţei de pilot particular, moment în care a declarat că fără pasiuni și plăceri, viața lui ar fi searbădă.

Marți, Călin Popescu Tăriceanu şi-a reînnoit licenţa de pilot pe aerodromul de la Strejnic, judeţul Prahova. Astfel, acesta și-a prelungit licența de pilot particular pentru încă doi ani.

Înainte de a urca în avion pentru a susţine examinarea, Tăriceanu a declarat că ar fi o mare tragedie pentru el să nu aibă vreo pasiune, afirmând că există hobby-uri mult mai costisitoare decât pilotatul.

"Cred că fiecare dintre noi, indiferent de funcţia în care suntem, trebuie să rămânem totuşi oameni cu profilul nostru care ne defineşte. Cred că ar fi o mare tragedie pentru mine să nu am nicio pasiune, nicio plăcere în viaţă, cred că viaţa ar fi searbădă. Cred că oamenii în general au diferite pasiuni: unii fac filatelie, alţii joacă şah, alţii fac ciclism, alţii fac pescuit. Să ştiţi că sunt şi pasiuni mult mai scumpe decât ale mele, eu ca să zbor cu avionul nu trebuie să am avion", a susținut șeful Senatului.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu s-a răzgândit. Teodor Meleșcanu, prea târziu în cursa prezidențială 


De asemenea, Tăriceanu a mai adăgat că pasiunile sale nu sunt perioculoase, iar aici s-a referit la mersul cu motocicleta sau la pilotat, motivând că mulți oameni au murit în timp ce mergeau pe stradă.

"Sunt alte sporturi cu mult mai periculoase. Nu-mi permit să fac lucruri periculoase pentru că am responsabilitatea mea şi, mai presus de a mea, a familiei mele", a spus fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel