Tăriceanu și Chiliman salută intrarea în PNL a lui Johannis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tariceanu chiliman dece
tariceanu chiliman dece

Liberalii Călin Popescu Tăriceanu și Andrei Chiliman privesc cu ochi buni înscrierea în PNL a primarului Sibiului, Klaus Johannis, considerând că acesta aduce un plus de seriozitate și competență, ajutând formațiunea să-și consolideze poziția de principal partid de centru-dreapta.

"Salut Înscrierea primarului Klaus Johannis în PNL și am convingerea că contribuția domniei sale va ajuta PNL să devină își consolideze poziția de principal de centru-dreapta”, a declarat fostul premier pentru pesurse.ro.

La rândul său. primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, spune că înscrierea lui Klaus Johannis este un câștig de verticalitate și seriozitate, sperând la o bună colaborare colegială cu acesta ”indiferent de conjunctura politică” în care evoluează Partidul Național Liberal.

”Adeziunea domnului primar Klaus Johannis la Partidul Național Liberal reprezintă, pentru partidul nostru, un câștig incontestabil de competență, seriozitate și verticalitate. Ținând cont această realitate, consider că este de datoria mea să salut opțiunea domnului primar Klaus Johannis de a ni se alătura.

Îi urez domnului Klaus Iohannis bun venit în rândurile noastre și îmi exprim convingerea că vom colabora cu succes în promovarea principiilor, valorilor și proiectelor liberale pentru România, indiferent de conjunctura politică în care evoluăm noi și Partidul Național Liberal”, a spus Andrei Chiliman.

Călin Popescu Tăriceanu și Andrei Chiliman poartă un conflict în interiorul PNL cu președintele formațiunii, Crin Antonescu, care îl susține pe Klaus Johannis și a avut un aport important la decizia acestuia de a se înscrie în PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel