Tăriceanu, scrisoare pentru Iohannis. Chirieac: Vor profita politic PSD şi Dăncilă. Gest insuficient gândit!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dăncilă
Dăncilă
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat gestul lui Călin Popescu Tăriceanu de a-i trimite o scrisoare lui Klaus Iohannis, în care o "pârăşte" pe Viorica Dăncilă.

"Este un gest de care vor profita politic PSD şi doamna Viorica Dăncilă. Din momentul în care te-ai dus la Klaus Iohannis, opozantul tău politic, să îi soliciţi nu ştiu ce, ştiind faptul că domnul Iohannis, în mod normal, forțeaza Costituția şi uneori o şi încalcă, după cum spune CCR, asta nu face bine unui electorat autentic liberal pe care îl regăsim în ALDE. În momentele cumplite ale războiului româno-român, când unii din partidul intitulat "liberal" aplaudau cătuşele cu orice preţ, gruparea asta de 400.000 - 500.000 de oameni, care votau ALDE, aprecia faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi ceilalţi purtători de mesaje se opuneau abuzurilor", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Un gest insuficient gândit de către conducerea ALDE"

"Din nefericire, se ajunge în această zonă. Nu pot să spun că Klaus Iohannis a permis abuzurile, cum s-a întâmplat cu fostul președinte, Traian Băsescu. În acelaşi timp, despre Klaus Iohannis trebuie să spunem că s-a ferit să condamne abuzurile. Şi aceea a fost distanța uriaşă.... Care este principala nerealizare a mandatului lui Klaus Iohanis? Faptul  că nu a reuşit să pună capăt epocii Băsescu. Iar acum, Călin Popescu Tăriceanu, un om care s-a luptat cu sistemul, o pârăşte pe Viorica Dăncilă. Este un gest insuficient gândit de către conducerea ALDE", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel