Tăriceanu, ATAC la Palatul COTROCENI! Planul lui Tăriceanu dacă ajunge primar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu suține că mai multe spații din București trebuie transformate în parcuri accesibile tuturor cetățenilor.

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat când se va transforma în parc zona moartă dintre Parcul Izvor și clădirea Casei Poporului.

"Da, e o bună întrebare. Avem în București spații verzi dar e o zonă care ar putea să devină și mai frumoasă, este Parcul Izvor. Putem să ne gândim foarte bine lăsând anumite funcțiuni esențiale de acces la Parlament, cum folosim spațiul de lângă. Nu am absolut nici un fel de reținere chiar dacă sunt parlamentar, că da, trebuie gândită o soluție în așa fel încât acest spațiu să fie deschis publicului și să poată fi utilizat de cetățenii Capitalei, cei care vin să viziteze Palatul Parlamentului sau cei care vin să profite de acest spațiu verde. Mai mult decât atât, de ce nu transformăm Parcul Palatului Cotroceni într-un parc deschis publicului. De ce are nevoie președintele României de un parc de câteva zeci de hectare... La fel trebuie de păstrat un spațiu de reprezentare în jurul palatului, este biserica veche a Cotroceniului care trebuie și ea trebuie deschisă publicului pentru vizitare și parcul trebuie redat publicului. Nu are nici un sens ca, în centrul Bucureștiului, o astfel de suprafață să fie rezervată pentru președinte", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în interviurile DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel