Tăriceanu, PREZIDENȚIALE 2019. Cristescu (PMP): Are gânduri - VIDEO
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a spus despre Călin Popescu-Tăriceanu că " are gânduri de președinție " .

"Am stat de vorbă, la Parlament, cu un parlamentar PSD care pleacă la Tăriceanu. Sunt oameni nemulțumiți, oameni care s-au săturat pur și simplu. Nu poți să-i oprești pe oameni. Nu în fiecare zi Tăriceanu și Dragnea se sărută pe gură. Sunt doi oameni abili politic, iar fiecare are calculul lui. Și Tăriceanu are gânduri de președinție", a declarat Cristescu.

"Vă mai spun o treabă: foarte mulți parlamentari de la PNL, foști PDL, sunt pe la ușă la noi, dar și la Tăriceanu", a spus liderul PMP.

Rămânând în sfera alegerilor prezidențiale, amintim că liderul PMP a spus că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu va candida la alegerile prezidențiale din 2019. "Iohannis nu va candida, veți vedea", a spus acesta. "Punem pariu că Iohannis nu va candida la președinția României", a declarat Radu Cristescu la interviurile DC News. În contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede lui Donald Tusk la şefia Consiliului European, Radu Cristescu a spus că nu crede în această posibilitate. 

[citeste si]

"Fiecare își arată mușchii"

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, a spus că "la europarlamentare fiecare își arată mușchii. Ne încordăm. E un barometru și arată fiecărui partid cam unde stă, chiar dacă prezența la vot este foarte scăzută".

Răspunsul, mai jos:

INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel