Tăriceanu, iritat de jurnaliștii de la ÎCCJ
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Aflat în aşteptare la Curtea Supremă, Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti. Mai mult decât atât, în momentul în care a plecat din faţa camerelor de filmat, a nimerit în aglomeraţia creată de reprezentanţii mass-media, moment care l-a enervat pe Tăriceanu. 

Jurnaliştii s-au îmbrâncit cu Călin Popescu Tăriceanu, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acolo unde preşedintele Senatului aştepta să se prezinte în faţa magistraţilor. Tăriceanu a refuzat să răspundă întrebărilor şi a plecat din faţa camerelor de filmat.

”V-aş ruga să nu mă împingeţi.(...) Nu este sală de conferinţe de presă aici. Este Înalta Curte, îmi pare rău. Nu vă răspund la nici o întrebare! Nu insistaţi cu întrebările că nu răspund la nici o întrebare. V-am spus: nu este sală de conferinţe!” le-a răspuns Tăriceanu jurnaliştilor. 

Reacţia lui Tăriceanu vine după ce la ultima înfăţişare la DNA a declarat că scopul şefilor anti-corupţie este să îi compromită imaginea pentru viitoarele alegeri parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel