Tăriceanu dă cu Guvernul de pământ: Dacă Arafat a zis că situația e scăpată de sub control...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE
Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre criza sanitară din România, punctând greșelile făcute de autorități, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Însuși secretarul de stat, Raed Arafat, spunea că situația este scăpată de sub control. Deci dacă oficialitățile Guvernului spun lucrul acesta, este de prisos să mai adaug și eu în plus. Este evident că măsurile care au fost luate la începutul acestui an nu au fost suficiente și mai ales în această toamnă s-au făcut o serie de greșeli repetate care ne duc în starea în care suntem. În primul rând e vorba despre începerea școlilor în 15 septembrie în condiții total improprii, adică fără pregătirea necesară.

Vreau să amintesc că Guvernul se angajase să cumpere măști și tablete pentru învățământul online, ceea ce nu s-a întâmplat. Eu nu înțeleg cum nici până acum nu s-au putut cumpăra măști de către Guvern în condițiile în care situația este mult diferită față de la începerea pandemiei.", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel